Krachtige vrouwen, creatieve vrouwen

Vrouwelijke kracht verzet bergen en verandert de wereld. Zeker als ze gecombineerd wordt met creativiteit en keuzes maken die helemaal aansluiten bij jezelf in plaats van andermans belangen te dienen. En daar wringt nog wel eens het schoentje: vrouwen worden opgeslokt door zorg en vergeten aandacht te besteden aan spel en creativiteit, of werken keihard en worden daarin weinig gezien.

In de 3-daagse workshop ‘Krachtige vrouwen, creatieve vrouwen’ versterk je samen met andere vrouwen je kracht en creativiteit.

Wat kan je verwachten van deze cursus?

  • een boeiende afwisseling van creatieve, fysieke en reflectieve opdrachten waardoor je
  • een beter zicht krijgt op hoe jouw unieke vrouwelijkheid in elkaar zit
  • door dialoog en groepsinteractie ervaar je sterke verbondenheid met andere vrouwen
  • een aanzet om verder je kracht en creativiteit bewust te ontwikkelen

Praktisch:

De volgende reeks van deze workshop gaat door op:

donderdag 27 september, van 10u tot 17u
donderdag 11 oktober, van 10u tot 17u
donderdag 25 oktober, van 10u tot 17u

Plaats: ’t Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen

Deelnameprijs: 180 € voor drie dagen, lunch niet inbegrepen. 

Inschrijven via info@villavanzelf.org.

Dit schreven eerdere deelneemsters aan de workshop:

‘De workshops waren voor mij inspirerend, boeiend, zinneprikkelend, mezelf overstijgend, verbindend, zingevend, vernieuwend, verrijkend, ontspannend, diepgaand, verhelderend en deugddoend. Dus …doen!’ (Marjan)

‘Wil je nieuwe inzichten en nieuwe ideeën, dan zit je goed in deze workshops. Sandra haalt het beste uit zichzelf om het beste in jou wakker te maken.
Rustig en met aangename stem en spreektaal begeleidt Sandra prima het verloop van zulke dagworkshops. (Carla)

‘Een hele fijne workshop, waar creativiteit op verschillende manieren belicht wordt. Laat je meevoeren op een reis met vrouwen als bondgenoot. We kunnen zoveel van elkaar leren. Sandra creëert de nodige veiligheid, gaat voor een speelse aanpak en heeft een ruime knowhow. Deze 3 dagen zinderen nog na… – nog eens dank je wel. ‘(Marjolein)

‘Ik vond het heel boeiend om de verschillende methodes en manieren te leren kennen om onze eigen wijsheid & kracht binnen in ons te (her)ontdekken. Het was fijn om in een gezellige, veilige omgeving in verbinding te gaan met mezelf en elkaar. Veel kennis blijkt verloren gegaan te zijn, maar ze is er nog. Met hulp van simpele vragen en oefeningen weet ik die nu terug te ontdekken. Een aanrader!’ (Aline)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *