Krachtig en creatief vrouw zijn

Vrouwelijke kracht verzet bergen en verandert de wereld. Zeker als ze gecombineerd wordt met creativiteit en keuzes maken die helemaal aansluiten bij jezelf in plaats van andermans belangen te dienen. In deze workshop ga je op zoek naar jouw specifieke vrouwelijkheid, kracht en creativiteit.

Wat kan je verwachten van deze  3-daagse workshop?

  • een boeiende afwisseling van creatieve, fysieke en reflectieve opdrachten waardoor je
  • een beter zicht krijgt op hoe jouw unieke vrouwelijkheid in elkaar zit
  • door dialoog en groepsinteractie ervaar je sterke verbondenheid met andere vrouwen
  • een aanzet om verder je kracht en creativiteit bewust te ontwikkelen

 

Voorlopig zijn er geen nieuwe momenten voor deze workshop gepland. Weet je zelf een geschikte locatie en denk je een groepje van minimum 8 vrouwen bij elkaar te kunnen krijgen, mail dan naar welkom@villavanzelf.org.

Dit schreven eerdere deelneemsters aan de workshop:

‘De workshops waren voor mij inspirerend, boeiend, zinneprikkelend, mezelf overstijgend, verbindend, zingevend, vernieuwend, verrijkend, ontspannend, diepgaand, verhelderend en deugddoend. Dus …doen!’ (Marjan)

‘Wil je nieuwe inzichten en nieuwe ideeën, dan zit je goed in deze workshop. Sandra haalt het beste uit zichzelf om het beste in jou wakker te maken. Rustig en met aangename stem en spreektaal begeleidt Sandra prima het verloop. (Carla)

‘Een hele fijne workshop, waar creativiteit op verschillende manieren belicht wordt. Laat je meevoeren op een reis met vrouwen als bondgenoot. We kunnen zoveel van elkaar leren. Sandra creëert de nodige veiligheid, gaat voor een speelse aanpak en heeft een ruime knowhow. Deze 3 dagen zinderen nog na… – nog eens dank je wel. ‘(Marjolein)

‘Ik vond het heel boeiend om de verschillende methodes en manieren te leren kennen om onze eigen wijsheid & kracht binnen in ons te (her)ontdekken. Het was fijn om in een gezellige, veilige omgeving in verbinding te gaan met mezelf en elkaar. Veel kennis blijkt verloren gegaan te zijn, maar ze is er nog. Met hulp van simpele vragen en oefeningen weet ik die nu terug te ontdekken. Een aanrader!’ (Aline)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.