Duurzaam ontharen met Lady Mary

Heb je het gehad met al die wegwerpscheermesjes, bussen scheerschuim die zo snel op raken, pijnlijke epileermethodes allerhande?

Dan is het tijd voor de goeie oude safety razor. Hij kwam in zwang in de tijd toen onze moeders of oma’s voor het eerst hun benen en oksels gingen scheren en raakte daarna wat in de vergetelheid, om nu – in tijden van duurzaam en degelijk – weer helemaal terug te komen.

Lady Mary leert je de kneepjes van het ontharen als verwenmomentje: met een fijne klassieke scheerzeep of -crème die we zelf opkloppen, met de ouderwetse scheerkwast en de safety razor.

Praktisch:

Volgende data voor deze workshop zijn:

13 november, van 19.30u tot 21.30u
Buurthuis De Pit, Pleinstraat 108, 3001 Leuven

20 november, van 19u tot 21u
Tarra verpakkingsvrije winkel, Provincialebaan 2, 9255 Buggenhout

Prijs: 45 € (gebruik van alle materialen is inbegrepen). Als je zelf al een safety razor hebt, is de workshop-prijs 30 €.
Zelf meebrengen: een kleine badhanddoek. Trek een comfortabele broek aan waarvan je de pijpen kan oprollen of een rok, en een topje dat je oksels goed vrijlaat.
Er is ook een duoprijs als je met z’n tweeën deelneemt (zie lager).

Enkel met inschrijving via info@villavanzelf.org en storting vooraf van het inschrijvingsbedrag op rek. nr. BE45 9731 4485 5689 van Villa VanZelf.

Op 13 november in Leuven gaat er op hetzelfde moment en op dezelfde plek (nee nee, niet samen) ook een workshop duurzaam scheren met het open vouwmes van Monsieur Léon door voor mannen.

Geniet van onze duoprijs!
Bij samen inschrijven met een man die op dezelfde dag deelneemt aan de workshop ‘Duurzaam scheren met het open vouwmes’ van Monsieur Léon betalen jullie samen 90 €.
Neem je samen met een vriendin deel aan ‘Duurzaam ontharen met Lady Mary’deel dan betalen jullie samen 80 €.
Twee mannen die samen deelnemen aan de workshop ‘Duurzaam scheren met het klassieke vouwmes’ betalen samen 105 €.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *