Co-creatieve vrouwenbijeenkomst ‘Sophia & Marilyn’

Eerst was er ‘Krachtig en creatief vrouw zijn’, de 3-daagse workshop voor wie op zoek is naar een vrouwelijk power boost(je) en meer creatieve kriebels. En voilà, de groepsenergie daarvan zorgt voor een nieuwe boreling. Het plan is om een maandelijkse vrouwencirkel te starten. Een veilige plek waar je als vrouw vrij kan spreken, delen en luisteren, waar ruimte is voor stilte en verdieping en creativiteit en inhoud en taart en chocola en thee en kaarsjes en vrouwenlol zonder mannen en … (nu ja, alles is mogelijk). Wil jij mee aan de wieg staan van dit nieuwe avontuur? Wees er dan bij op 12 maart om 19.30u in Leuven voor een co-creatieve bijeenkomst. Omdat het leuk is als iets een eigen naam heeft, dopen we het ‘Sophia en Marilyn’. (Sophia voor de diepe vrouwelijke wijsheid en Marilyn voor de creatieve, maar kwetsbare vrouwelijkheid). Wat doen we? Samen uitzoeken hoe we een vrouwencirkel vorm kunnen geven en ineens ook een eerste keer proeven van wat er allemaal zou kunnen.

Wanneer? Dinsdag 12 maart om 19.30u
Waar? Buurthuis De Pit, Pleinstraat 108, 3001 Leuven (op wandelafstand van het station van Leuven)
Deelname: gratis
Graag aanmelden via welkom@villavanzelf.org

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *