Villa VanZelf-stappen

Villa VanZelf-stappen staat voor: op adem komen in de bossen en tegelijk verhalen meekrijgen over het boom- en bosleven. Hieronder vind je alle staptochten die we in 2022 organiseren. Intussen is de reeks van 3 wandelingen in Kapucijnenbos en Arboretum Tervuren voorbij. Lager op de pagina vind je nog wandelingen die in het najaar plaatsvinden. Daar vind je ook de deelnameprijs en het inschrijfformulier.

Voor Avansa Oost-Brabant begeleidt Villa VanZelf op zaterdag 1 oktober 2022 een ‘voedselbosreis door het Arboretum: De Nieuwe Wereld’. Info en inschrijven bij Avansa. 

 

De allerlaatste wandeling van dit jaar gaat door op…

22 november 2022: Duisterniswandeling Kapucijnenbos Tervuren

Marc neemt je mee het donkere bos in op zoek naar duisternis, stilte, en de weldaad die we ervaren wanneer we alle technologie, drukte, lawaai aan het einde van de straat achterlaten. Hoewel het nooit volledig stikdonker is, genezen je ogen snel van het eeuwige kunstlicht en algauw opent zich een nieuwe wereld vóór je, een wereld waar geluid een heel nieuwe dimensie inneemt, en je bewust maakt van al het leven om je heen. Tijdens deze wandeling wordt weinig gepraat, maar des te meer geluisterd. Zaklampen niet toegelaten, maar geen zorgen, Marc kent het bos met z’n ogen dicht en leidt je zonder gevaar door de bomen!

18u-20u, startpunt: einde Eikestraat, prijs: 15 €/persoon

 

Deelname aan de wandelingen kan enkel met inschrijving via welkom@villavanzelf.org. Maximum aantal deelnemers is telkens 12 personen. 

 


    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.